‘Touch’

Človek poreže grm sivke. Ta se vsakič znova obraste in nenehno poganja sveže, dišeče veje in liste.

Ko človek ‘povozi’ človeka, se človeški ranjeni um obnovi, postavi na novo. Doživi razočaranje in znova poskuša. A to ne gre v nedogled. Vse to traja dokler človek veruje, upa in ima vizijo. Nekateri porečejo temu pojavu verovanje v tisto nekaj več. Čutenje lastne zavesti.

Vsa čuteča bitja imajo zavest in so povezana z iskro svojega obstoja. Kdaj bomo dosegli, da bo Človek dojel svojo bit, svoj začetek. Začetek dojenčka, ki spoznava prve minute sveta … Ko človek misli, da je najpomembnejši, najmočnejši je največji otroček novega sveta.

Zaprite nocoj oči in se dotaknite partnerjeve roke. Poskušajte čutiti Bitje. Pozabite na seksapilnost, na moškega, žensko. Pustite, da čutite BITJE! Ni ne on in ne ona. On ali ona enostavno JE. Če vam to uspe, potem sedaj veste čemu pravim ‘TOUCH’.

‘Touch’ spodbudi vse čakre človeškega telesa in prebuja Kundalini. Tedaj človek JE, tedaj postaja BITJE. Poklanjam svojo dlan in dotakne se jo naj tisti, ki je Bitje.

Živali hitro spoznajo bitje v Človeku. Človek pa velikokrat zaradi miselne onesnaženosti zgreši, spregleda Bitje v sebi ali pri drugem.

Piš vetra je dotik telesa, je krilo angela, je del njega, kot je veter del narave. Globoko vdihnite in se zavedajte, da ste BITJE. Tuni prostora za sovraštvo, zlo. To je sveti prostor in ta prostor je v vas samih. Vi ste vrtnar svojega opojnega vrta. Dišavnice uspevajo le z dobrimi deli, sočutjem. Človeške misli so kadilo v svetišču, ki se dvigajo v višave, v vaš UM. Te misli, informacije lahko slišimo samo tedaj, ko smo Bitje. Drugače se človeški EGO spridoma poigrava z mislimi, z besedami.

Dvigajoč dim, vonj ‘kadila’ je tako močno opojen, kot je čisto vaše svetišče. Mantre v svetišču so vaše besede. Bolj, ko je v vašem svetišču močna moč, globoka mantra, toliko bolj bodo imele vaše besede v življenju moč! Moč besede je moč Mantre!

Avinashi