Ritem vdiha in izdiha je povezan z utripom srca, vse to pa mora biti oplemeniteno z energijo ljubezni ( vibracija, frekvenca), da dobimo spiralo dveh teles.

Avinashi

Kompleks piramid v Gizi, devet kilometrov zahodno od Nila in 13 kilometrov od središča mesta Kairo v Egiptu, je zame neizpodbitno velikanski energijski kompleks , ki ustvarjajo različne vrste energije. Piramide kot energetski stroji, pomagajo pri odpiranju galaktičnih portalov in pri potovanju po medgalaktičnih avtocestah “zvezdnim stezam” Zvok ki skupaj s svetlobo tvorita osnovo za nastanek našega sveta, pa te mogočne portale pospešita še, do drugih višjih dimenzij. Skratka vibracija, frekvenca sta kreatorja, kot plesalca spirale.

Mislim, da nisem doživel še nikjer po svetu, da bi ‘prijateljstvo” tako močno slonelo na osebni koristi posameznika. Denar, zaslužek za ceno…. Venomer pa so seveda izjeme, in ponavljajoči vzorec:.

“Boj se tistega, ki že ima veliko in ne tistega ,ki komaj nabere za hrano tisti dan.”

Avinashi

Svetost bivanja na planetu Zemlja je neizmerna. Svetost svojega doma, kjer bivamo, ni samo neizmerna, temveč je tudi nepredstavljiva, zato mora naše srce postati sveto, da lahko začnemo dojemati svetosti našega življenja.

Prvi korak do razsvetljenja našega srca, pa je pot, kjer svetloba doseže srce in tako se odpre portal.

To pa je mogoče doseči samo skozi vrata našega UMA. Ko um dojame, se s tem dvigne zavest in svetloba doseže srce. V starem Egiptu so imeli boga Oziris-a, ki je bil sodnik mrtvih. Tehtal je pokojnikovo srce. Srce je postavil na tehtnico in je moralo biti lažje od peresa, ki je bilo na drugi strani tehtnice. Obstajajo tudi pomagala za dosego svetlobe do srca oziroma za dvig zavesti… Mantra AUM…